“Laat me uit de kist”: Ierse grootvader haalt een laatste grap uit tijdens zijn begrafenis

de gestorven ierse grootvader shay bradley heeft een opmerkelijke grap bedacht voor zijn eigen begrafenis. Bradley liet een audioboodschap verklappen in zijn kist. De familie en vrienden van bradley schrokken zich een hoedje toen hij begon te fulmineren gedurende zijn begrafenis. Toen de kist werd bijgezet in het graf konden de omstaanders horen dat bradley uit de kist wilde gehaald worden. “ hallo ”, was te horen. Daarna werden wanhopige klopgeluiden afgespeeld. ” laat me hier uit. Het is onbetrouwbaar in de kist. Laat me hier uit. Ik kan je horen. Is dat de vader? ik zit in de kist, kunnen jullie mij horen? ”, klinkt het. Vader is immer een potsenmaker geweest dochter andrea bradley de dochter van shay bradley meldt op facebook dat haar vader immer een potsenmaker is geweest. “ het was zijn laatste wens dat deze grap uitgehaald zou wordt op zijn begrafenis. Wat een krachttoer om ons zo te laten lachen op een tijdstip dat we bijster verdrietig zijn. Ik hou van je voor immer ”, schrijft andrea bradley. Shay bradley laat zijn vrouw anne en hun vier nageslacht jonathan, susanne, james en andrea na. Hij had ook acht kleinkinderen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.